Prijzen

Wij houden van transparante financiële afspraken. Voor ontwerp en advies rekenen we de volgende prijzen.

Ontwerp van uw tuin: Het maken van een ontwerpschets kost € 237,50. Het maken van een gedetailleerd tuinontwerp kost € 0,50 per vierkante meter extra.

Maken van een beplantingsplan: Het maken van een beplantingsplan is na het maken van een ontwerp de volgende stap. Het beplantinsplan kan op een schaal van 1:100 en 1:50 gemaakt worden en kost € 45,- voor een beplantingsplan tot 10m2. Voor ieder extra te beplanten vierkante meter brengen we € 3,00 in rekening.

Het eerste bezoek: Wanneer we voor de eerste keer bij u op bezoek komen is dat binnen een straal van 15 kilometer (ruwweg Staphorst, Rouveen, Hasselt, Zwartsluis, Meppel, Nijeveen, Balkbrug, Nieuwleusen) gratis en geheel vrijblijvend. Voor vervolgbezoeken geldt een kilometertarief van € 0,19 per kilometer.

Opmeten van de tuin: Een bruikbare plattegrond van uw kavel met daarop de bebouwing ingetekend is een noodzakelijke voorwaarde voor een tuinontwerp. Wanneer u die niet heeft, kunt u uw kavel zelf in kaart brengen maar wij kunnen dit ook voor u doen. Hiervoor geldt het bezoektarief.

Advies en coaching: Wanneer u ons om coaching of advies wilt vragen ten aanzien van zaken in uw tuin dan geldt daarvoor het bezoektarief (voor een bezoek aan huis geldt een uurtarief van € 36,50 en een vergoeding van € 0,19 per kilometer.