Onze diensten

Met onze kennis, inzicht en creativiteit helpen wij u aan uw droomtuin.

Bij bieden de volgende diensten: tuinadvies en tuin coaching, tuinontwerp en het maken van een beplantingsplan.

U kunt ons om advies vragen over het ontwerp van uw tuin, de beplanting, het onderhoud of een gedeeltelijke renovatie.

Misschien vindt u uw tuinproblemen te klein om naar een tuinontwerpen te stappen. Dan bieden we ook tuin-coaching aan. We lopen dan samen met u door uw tuin en brainstormen samen over mogelijkheden. Met als resultaat? Met wat lijnen op papier, aanpassing van plantcombinaties of wat snoeiadviezen kunnen kleine probleem in de tuin opgelost worden zodat u weer tevreden bent.

Het is ook mogelijk ons een tuinontwerp van uw droomtuin te laten maken. Dit voeren wij zeer professioneel uit. Het tuinontwerp wordt, als het naar wens is, getekend in Autocad (zie verder onder werkwijze). De maten en oppervlaktes zijn hierdoor gemakkelijk te berekenen waardoor de aanleg van uw tuin eenvoudiger wordt.

Tenslotte kunt ons ook vragen om een beplantingsplan te maken. Daarbij houden we rekening met uw wensen: bloemrijk door het jaar heen, onderhoudsvrij, of welke andere wensen u ook heeft.

Bij ons zijn advies, ontwerp en aanleg onafhankelijk van elkaar. Dat wil zeggen dat de uitvoering los staat van het advies en ontwerp. U kunt dus zelf het advies of het ontwerp uitvoeren, of u vraagt daarvoor een ander. Naast aanleg in eigen beheer behoort begeleiding van de inkoop of aanleg door mij tot de mogelijkheden.

Omdat het ontwerp en aanleg losgekoppeld zijn kunt u veel geld besparen. De praktijk laat zien dat ongeveer de helft van onze klanten een hovenier inschakelt en de andere helft het gewoon zelf doet.

De planten kunnen, als u dat op prijs stelt, door ons geleverd worden. Die worden, op uw verzoek, op de goede plaats gelegd, zodat u die er zelf in kunt zetten.

Uw tuin na een jaar nog steeds mooi?
Er kan geen garantie gegeven worden dat met name de beplanting in een keer goed is. Elke plant reageert weer anders op grondsoort, schaduw of vocht. Dat is ook het verrassende aan planten, dat ze op hun eigen manier reageren. U kunt van de mogelijkheid gebruik maken dat we na een jaar na aanleg nog een keer langskomen en samen met u door de tuin gaan. Dit bezoek is dan gratis. We vinden het namelijk fijn als u een tuin heeft waar u graag naar kijkt en waar u met plezier in bezig bent.